+34 93 343 79 90

+34 607 844 645

info@barcelona-on-line.com

CAMPANYA DESTÍ CATALUNYA «ESTAL-VIATGE»

FINS a 150€ de DESCOMPTE

ESTALVIA EL 50% del PREU

EscapadEs del programa

Aquestes escapades tenen fins a un 50% de descompte. Si ho prefereixes te les adaptem o te’n fem una a mida.
Digueu-nos què voleu per Whatsapp
o empleneu el formulari per contactar.
Què és ESTALVIATGE? Pots consultar els detalls aquí.

COm Aconseguir el teu 50%? 

arribada hotel

Si vius a Catalunya, ara pots gaudir d’una escapada a qualsevol indret del principat Català i aconseguir aquesta bonificació. Amb Magnific Groups, obtindràs una reducció del 50% de l’import del teu viatge, fins a un màxim de 150€.

Contracta ja la teva escapada!  la campanya ESTALVIATGE és per a estades entre l’1 de març i el 29 d’abril, excloent Setmana Santa (del 9 al 18 d’abril).

La campanya de l’Agència Catalana de Turisme estableix una sèrie de requisits per a poder accedir a l’ajut. Però t’ho fem molt fàcil: totes les nostres propostes compleixen amb les condicions perquè no t’hagis de preocupar de res.

T’ho has guanyat!

L’empordà – La Garrotxa – Terres de l’Ebre
Lleida i el Noguera Pallaresa – Costa Brava
… i moltes altres destinacions

Estalviatge
Costa brava

Sense complicacions

Vacances quilometre zero, en entorns increïbles. Els hem preparat per a vosaltres, són assequibles; a més són segures i sense risc.

g

Al vostre ritme

Tant si necesiteu descansar como si desitgeu gaudir de la família. Tant si penseu en turisme actiu o descobrir las joies del país relaxadament.

Tenim propostes per a tots.

La millor destinació

Hem sel·leccionat les millors propostes de Catalunya : costa, muntanya, història, cultura, sense olvidar la nostra gastronomia reconeguda a nivell mundial.

A mida

Expliqueu-nos què us fa il·lusió: quants dies, quantes persones, activitats desitjades, a quin ritme, pressupost o qualsevol altre necessitat. Us proposarem per a vosaltres unes vacances inoblidables.

Reserva JA

T’ho mereixes! No esperis més. Contacta amb nosatres i et prepararem la teva escapada personalitzada sense cap compromís.

Condicions Legals