+34 93 343 79 90

+34 607 844 645

info@barcelona-on-line.com

Aquestes caminades us portaran a conèixer el bo i millor de la Costa Brava

Descripció

Cada dia, recorrerem una part dels itineraris de Ronda (GR92), i podrem apreciar la gran varietat de paisatges que s’amaguen darrera la costa, des de roques moldejades pel vent i l’aigua al paisatge espectacular de cap de creus, fins als pins que arriben al marge del penya-segat a la zona de Calella, passant per la icnreïble bellesa i varietat d’aus que amaga el Parc Natural dels Aiguamolls.

Allotjaments: Calella (Hotel Calella de Palafrugell 3*)

Itinerari

Day 1. Arribada a Calella de Palafrugell
Arribada a Calella de Palafrugell. Una vegada instal·lats a l’hotel, us farem la sessió d’orientació, en la qual us donarem tota la informació necessària per la vostra ruta.

Dia 2. Espai Natural de Cap Roig   
Ruta circular: 15 km des de Calella de Palafrugell (possibilitat d’escurçar).
Avui travessarem l’Espai Natural de Castell-Cap Roig, que acull un dels darrers racons verges de la Costa Brava, amb algunes petites cales com la Cala Estreta. Caminarem a través d’un fantàstic exemple de bosc mediterrani fins arribar a la platja del Castell. De tornada, us podeu parar a visitar l’increïble Jardí Botànic del Cap Roig.

Dia 3. Cadaqués i Dalí
Ruta circular: 16km des de Cadaqués poble (possibilitat d’escurçar des de Portlligat).
Sortida amb cotxe des de Calella per anar fins a Cadaqués. Podeu aparcar el cotxe a l’entrada de Cadaqués per arribar fins al far del Cap de Creus. El punt més est de la península Ibèrica és espectacular; els afloraments rocosos són una de les característiques més significatives del Parc Natural, amb les seves formes complicades i belles que sovint fan que la imaginació del visitant es deixi portar. Es veuen imatges d’animals reals o mítics de la zona (lleons, dracs, camells, àguiles, gats, rates …) tot i que es tracta del vent i del mar, i no dels déus, que han continuat configurant el paisatge geològic del cap de Creus fins als nostres dies. Passareu per Portlligat, on us recomanem entrar a visitar la casa-museu Dalí.

Dia 4. Les cales de Begur
Ruta circular: 18km des de Begur.
Aquest és un dels dies en què veurem una gran varietat de paisatges. El camí penetra al bosc mediterrani, travessa cales petites i verges al voltant del poble de Begur, amb aigues cristal·lines i de blau intens, com Aiguablava o Sa Riera. Tindreu temps per parar-vos en aquestes cales per gaudir del sol i d’una bona cervessa al costat del mar. Una vegada a Begur, no us oblideu de fer una passejada per aquest encantador poble i descubrir les cases d’indians, com es coneixia a Catalunya els aventurers i comerciants que després d’haver emigrat a les colònies espanyoles a Amèrica, tornaven a la metròpoli després d’haver fet fortuna (havent “fet les Amèriques”).

Dia 5. Els aiguamolls de l’Empordà
Ruta circular: 8km des del Cortalet.
Sortida des del Cortalet, punt d’informació del Parc Natural. L’itineari d’avui,transcorre al llarg de la franja litoral de la Reserva Integral, on es pot observar pràcticament intacta la vegetació de sòls sorrencs i salins. Al llarg del recorregut trobarem unes torres d’observació que ens permetran observar la diversitat ambiental de les llaunes. Aquest itinerari ens permet fer la volta a la Reserva Integral, fins a tornar al punt d’origen (8,2 km).El tram de platja d’aquest itinerari romandra tancat de l’1 d’abril a l’1 de juliol per ser època de nidificació.

Dia 6. Pobles Medievals
Ruta circular: 12km des de Pals.
Avui descobrirem dos dels pobles medievals més ben conservats de Catalunya. Comencem a Peretallada, un dels millors exemples d’arquitectura medieval, amb el seu centre fortificat. Després d’un bon passeig pels seus carrers pedregats, ens dirigim a Pals, amb unes vistes sorprenents des de la part superior del poble.

Dia 7. Sant Pere de Rodes i la costa
Ruta circular: 20km des del Port de la Selva (possibilitat d’escurçar).
Deixant enrere el Port de la Selva, anireu en direcció sud-oest pujant fins al claustre de Sant Pere de Rodes. Els seus orígens es remunten al segle I després de Crist. La doctrina cristiana entén Sant Pere de Rodes com un dels monestirs més importants d’Espanya. De baixada cap a Llançà unes vistes impressionants sobre la badia de Roses i tot el cap de Creus. El retorn cap al Port de la Selva, es fa pel camí costaner.

Dia 8. Sortida
Dia lliure i sortida. Podeu deixar les maletes a l’hotel mentre gaudiu de les últimes hores a la platja.

Final serveis

PREUS

 • Preus a partir de:
 • Allotjament i esmorzar mínim 2 adults:
  • Adults: 450€ per persona en habitació doble
  • Suplement juliol: 150€ per adult
  • Suplement agost: 200€ per adult
 • Suplement habitació individual: 180€ per persona 
 • Suplement juliol habitació individual: 285€ per persona
 • Suplement agost habitació individual: 350€ per persona

CONDICIONS I DATES

 • Per personalitzar o canviar aquesta experiència clica aquí.

INCLOU

 • Benvinguda i explicació del viatge amb un guia local
 • 7 nits d’allotjament i esmorzar
 • Lloguer del GPS amb els tracks de la ruta
 • Mapes amb les rutes diàries de les sortides autoguiades
 • Guia amb tota la informació turística i punts d’interès a visitar
 • Un telèfon d’emergències 24h
 • L’IVA corresponent

NO INCLOU

 • Transport al o del punt d’inici, Calella de Palafrugell
 • Qualsevol activitat no descrita al programa
 • Assegurança de viatges

DOBLE SEGURETAT FRONT A LA COVID-19

 1. Tots els nostres proveïdors apliquen tots els protocols de prevenció i seguretat establerts per les autoritats sanitàries, per evitar contagis
 2. En cas de cancel·lació per causa de la covid-19 (impossibilitat de viatjar, confinament del la zona) tots els pagaments fets seran retornats.